Rida en sväng - Linnea hos mamma, Hampus sover hos en kompis.

Ska passa på att rida på Josefin nu. Göran är ju i Tyskland så är ensam. Linnéa är hos min mamma sålänge jag är borta och Hampus sover över hos en kompis Kennet idag. Så ikväll blir det lilla Linnéa och jag som får mysa i soffan. Tänkte laga tacos efter jag hämtat Linnéa och duschat. Så får hoppa i kläderna och sen åka till stallet. Kan inte cykla eftersom det blåser och då tar det minst 1 år för mig haha, sicken otur eller hur?! Dåligt med lite bilder på bloggen va, men ska sicken ta mammas kamera och fota lite. Blir så trött, man vill ju ha bilder. Nej nu måste jag bege mig iväg ! TJINGELING

Segar i sängen - mobilinlägg

Bloggar från mobilen. Segar lite i sängen men måste kliva upp snart. Göran har skjutsats barnen till skola och dagis så jag kommer vara ensam hemma idag. Göran åker iväg och jobbar imorgon i Tyskland i en vecka. Så jag får vara själv med barnen. Mamma kommer hjälpa till att hämta barnen när jag slutar sent på kvällarna. Nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs !!

Annelie kommer på middag - städtime!

Klockan 18.00 kommer Annelie på middag, det blir lite gott här hemma!
Nu blir det städtime - imorgon party!!

svar till anna.

KommentarTid
Anna om Dagen - ska låna mammas kamera så jag kan fota snart:
JA HERREGUD TRÄFFA EN THAILÄNDARE OCH UHUHUHU DE GJORDE VI NAMSEN<3
svar: förstod inte riktigt, prata imorgon på jobbet?:)

Dagen - ska låna mammas kamera så jag kan fota snart

Jobbat en hel del idag, klockan 6 for jag upp ur sängen! Åkte till jobbet vid 7 och slutade vid 5 tiden, lite före.
Kaffepausen idag på jobbet var roligt, träffade min vän Anna som har varit i Thailand i 3 veckor, var näsan en chock så brun hon var!! Men snart är det min tur att sola och götta sig. Massa kramar!

Potatisgratäng - recept.nu både bilder och receptet.

Potatisgratäng passar bra till till exempel oxfilé eller fylld lammstek och kan förberedas ända fram till gratineringen.

-

Antal portioner: 6
Färdigt på: 40 min
Ingredienser

10 st medelstora potatisar
0.5 l gräddmjölk
1 st pressade vitlöksklyftor
2 dl riven ost (lagrad)
salt
peppar


Gör så här

1. Skär potatisarna i 1 centimeter tjocka skivor. Koka dem sedan i gräddmjölken smaksatt med salt, peppar och vitlök. Koka på svag värme och rör om försiktigt då och då, i cirka 15 minuter. Slå upp potatisen och gräddmjölken i en ugnssäker form när den nästan är klar.

2. När det är dags för servering, sätt ugnen på 250 grader på övervärme eller grilläge. Strö över osten och gratinera i varm ugn tills gratängen fått vacker färg, cirka 15 minuter.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gör denna potatisgratäng ikväll och lita egna biffar, hoppas det blir gott! Göran har redan börjat starta upp, dagen kommer snart!

Laxfilé -

Här blir det laxfilé, ledig idag!

Dagen - förlåt för inga bilder

Vaknade klockan 7 upp och jobba klockan 8, hade rast vid 12 så åkte hem och sen var det bara att hoppa och åka och jobba vid 1, slutade vid 6 och har lagat mat till barnen och ska snart natta Linnéa. Har egentligen inte den här tiden för att blogga, ska hjälpa Hampus med matten. Ha det super! Bloggar så fort jag har tiden.

Varför jag inte har den tiden att blogga - ska bli bättre.

Jag har inte bloggat så mcyket på den senaste tiden. Det har vart mycket med jobbet, barnen och mamma.
Mamma och jag planerar nu den lyxresan vi ska åka på. Och jobbet är lite sisådär och jag håller på att få ett ändrat schema så jag jobbar väldigt mycket nu. Min väninna har fått barn, INTE MONIKA. Så det är mycket med honom, hälsa på och så. Men jag har funderat, tagit ett djupt andetag och vilat. Så jag ska fortsätta blogga, få mer läsare så blir allting jättebra. Bara jag får allting snyggt och rent, färdigt m.m ! ska även göra en snabb header så det blir lite mer snyggt här. Dagen berättas i ett annat inlägg.

Dagen.

Det började med att jag vaknade klockan 9 och sedan åkte jag iväg till gymmet med Anellie. Sedan kommer man på att man skulle rida, så jag CYKLAR till stallet, hurtigt! Red på Josefin, hon var jättefin, kanske lite studsig men i helhet fin och snäll. Ska även meddela om att det gick jättebra när Linnéa och jag red. Linnéa tyckte det var superkul och hon ville sidda damsits, men fick berätta att man inte kan rida så bra så. ÖVER TILL RIDNINGEN IDAG : Ja, efter det kom jag hem och duschade, snälla gulliga Göran hade lagat mat åt barnen, och den var serverad när jag kom hem. Efter det var jag slut, sov i 2 timmar. Senare åkte Hampus, Linnéa och jag till ett köpcentrum och shoppade lite saker, hittade en kofta på Stadium , vatten flaska, nya skor, handväska . Allt gick på minst 3000:- hihi. Menmen, ska ta och steka lite ägg nu åt mina hjärtan. ♥

Börjat rida igen

Japp sitter vid mobilen påväg till stallet med linnea har nyss vart i skogen. Har börjat rida igen så är skötare åt en gammal häst vid namn Josefin. Hade tänkt att Linnea skulle få rida med mamsen idag :'')

natur

Ute med Linne'a i skogen. Ha en bra dag alla ! :)
RSS 2.0